4de Oasis Class schip - Symphony of the Seas

Discussie in 'Royal Caribbean International' gestart door Alex, 1 mrt 2017.

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Alex

  Alex Administrator

  19 feb 2017
  1
  0
  Man
  #1 Alex, 1 mrt 2017
  Laatst bewerkt: 1 mrt 2017
  Royal Caribbean heeft op 9 Mei 2014 aangekondigd dat ze een vierde Oasis-klasse cruiseschip besteld hebben bij STX France, gepland is dat deze in 2018 afgeleverd wordt.

  oasis_of_the_seas_rear_0.jpg

  Royal Caribbean chairman Richard Fain deed de aankondiging vandaag op de kiellegging ceremonie van het derde Oasis-klasse schip, de Harmony of the Seas bij de STX scheepswerf in Saint-Nazaire, Frankrijk.

  "De Oasis klasse was een revolutie in het maritieme ontwerp toen deze werd gelanceerd in 2009. Oasis of the Seas en Allure of the Seas zijn nog steeds een klasse apart, zowel op het gebied van klanttevredenheid als financieel rendement. De aankondiging van vandaag is een gevolg van hun succes", zegt Richard D. Fain, voorzitter en chief executive officer, Royal Caribbean Cruises Ltd. "We zijn verheugd om een vierde Oasis-klasse schip aan te kondigen tijdens de kiellegging van de derde. Deze aankondiging is ook een compliment aan de mannen en vrouwen van STX France die zo hard aan Oasis III hebben gewerkt."

  Het derde Oasis-klasse schip momenteel gebouwd in Saint-Nazaire, Frankrijk. De Harmony of the Seas staat gepland voor levering in medio 2016.
   

Deel Deze Pagina